Lekkere drie lagen gevulde biscuittaart.

Recept biscuittaart

Ingredienten:

- 5 eieren
- 150 gr suiker
- 125 gr bloem
- 25 gr maizena
- 1 zakje vanillesuiker
- snufje zout

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 140 graden
2. Bekleed de onderkant van de springvorm met bakpapier. Vet de gehele vorm in en bestuif met bloem

Manier met mixer:

3. Doe de eieren, suiker en vanillesuiker in een grote beslagkom en zet deze in een bak met warm water. Mix de eieren met suiker 10 minuten tot een luchtige schuimige massa.

Manier met keukenmachine:

3. Leg de eieren van te voren in warm water (niet te heet) en mix ze daarna samen met de suiker en vanillesuiker in 10 minuten luchtig en schuimig.

4. Zeef de bloem, ma├»zena en een snufje zout er bij en spatel deze met een lepel er luchtig doorheen. 
5. Giet of schep het beslag in de springvorm en zet niet te hoog in de oven.
6. Verwarm nu de oven naar 185 graden en bak de taart in ca 40 tot 45 minuten gaar.